Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO vernieuwt Crashing (2017) en High Maintenance (2016)

HBO vernieuwt Crashing (2017) en High Maintenance (2016)

HBO heeft deze week aangekondigd dat Crashing (2017) en High Maintenance (2016) vernieuwd zullen worden met een derde seizoen.

Crashing (2017) zit op dit moment in het tweede seizoen van acht aflevering. Het is de bedoeling dat op 4 maart de laatste aflevering uitgezonden gaat worden. De komedie Crashing (2017) over een komiek uit New York is bedacht door hoofdrolspeler Pete Holmes (foto).

Het is een semi autobiografische versie van Holmes zelf. In Crashing (2017) is Pete, gespeeld door Holmes, een komiek die er achter komt dat zijn vrouw niet zo trouw is geweest. Pete begint zijn leven opnieuw te evalueren terwijl hij gaat werken in de New York komedie-scene. Het derde seizoen staat gepland voor begin 2019.
Embed from Getty Images

HBO heeft ook besloten om de komedie High Maintenance (2016) te vernieuwen met een derde seizoen. Het goede nieuws komt terwijl het tweede seizoen halverwege de tien afleveringen is van het tweede seizoen.

Op 23 maart staat de laatste aflevering van het tweede seizoen gepland. In High Maintenance (2016) is "The Guy" een naamloos marihuanabezorger waarvan het klantenbestand bestaat uit een excentrische groep karakters met neurosen net zo divers als de stad. Het derde seizoen van High Maintenance (2016), bedacht door Katja Blichfeld en hoofdrolspeler Ben Sinclair (foto), zal ergens in 2019 van start gaan.
Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten