Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

NBC vernieuwt twee komedies

De twee komedies gingen beide in februari 2021 in première en NBC laat er geen gras over groeien en vernieuwd beide met een tweede seizoen.
Het gaat om Young Rock, de Dwayne Johnson komedie, waarin we de 'The Rock' volgen in zijn jonge jaren. Naast Johnson spelen ook Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Adrian Groulx, Bradley Constant, Uli Latukefu, Ana Tuisila, Fasitua Amosa en John Tui een rol in de nieuwe komedieserie.



De serie is gebaseerd op het leven van Johnson, een professionele worstelaar en acteur. Naast de echte Johnson die in 2032 vertelt herinneringen ophaalt over zijn leven. Worden de verhalen verteld vanuit drie verschillende standpunten. Op 10-jarige leeftijd is Dwayne (Groulx), ook bekend als Dewey, eerlijk, eigenwijs, beïnvloedbaar en brutaal. Op 15-jarige leeftijd doet Dwayne (Constant) zijn best om er als een normale tiener bij te horen, maar de puberteit heeft andere ideeën. Zijn maat en volle snor hebben zijn klasgenoten ervan overtuigd dat hij een undercoveragent is. Toen, op de leeftijd van 18-20, is Johnson (Latukefu) net gerekruteerd om te voetballen met een volledige beurs aan de University of Miami.

Het eerste seizoen van Young Rock ging op 16 februari in première bij NBC en heeft 3.10 miljoen kijkers gemiddeld per week. Het eerste seizoen zal op 4 mei eindigen met de elfde aflevering. Wanneer het tweede seizoen zal starten is nog niet bekend gemaakt.

De tweede komedie die is vernieuwd door NBC is Kenan. Deze komedie ging ook op 16 februari in première, maar heeft minder kijkers getrokken dan Young Rock. Namelijk 2.36 miljoen gemiddeld. Toch blijkt dat genoeg om een tweede seizoen te rechtvaardigen.



De één camera komedie, met Kenan Thompson, Don Johnson, Chris Redd, Kimrie Lewis, Dani Lane en Dannah Lane in de hoofdrol, volgt Kenan Williams (Thompson) die zijn leven terug eist na de dood van zijn vrouw. Kenans twee dochters zijn zijn wereld - de zeer intelligente Aubrey (Dani Lane) en de dwaze en onvoorspelbare Birdie (Dannah Lane). Hij worstelt om ze als alleenstaande vader op te voeden en zijn talkshow in Atlanta te organiseren. Dit leidt ertoe dat Kenan met tegenzin hulp accepteert van zijn schoonvader, Rick (Johnson), maar hun opvoedingsstijlen zijn niet bepaald een match. Op het werk blinkt Kenan uit in zijn werk - met de hulp van zijn gedreven uitvoerend producent, Mika (Lewis).

De laatste aflevering van het eerste seizoen van Kenan werd op 27 april uitgezonden. Ook van Kenan is niet bekend wanneer deze zal terugkeren in seizoen 2021-2022.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten