Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX vernieuwt Family Guy en Bob's Burgers

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.

Lachlan Murdoch, CEO van FOX, bevestigde ongeveer een half jaar gelden dat Family Guy werd vernieuwd met een negentiende seizoen. Gisteren ging dat seizoen in première bij het netwerk. FOX besloot, voor de première van het negentiende seizoen, om de serie ook nog met een twintigste seizoen te vernieuwen. Het twintigste seizoen van Family Guy wordt in 2021 verwacht.


Het elfde seizoen van Bob's Burgers ging ook afgelopen zondag in première bij het netwerk. Deze animatieserie werd voor de première van het meest recente seizoen met maar liefst twee seizoen vernieuwd. Dat betekend dat Bob's Burgers minstens nog een twaalfde en dertiende seizoen bij FOX krijgt. Het twaalfde seizoen wordt volgend jaar verwacht, het dertiende seizoen zal in 2022 in première gaan.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
3
Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische serie Virgin River gaat eind november in première bij Netflix. De serie is al vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 19:42
In november staan er veel mooie (nieuwe) series/programma's op het schema bij de Nederlandse Publieke Omroep.
Gisteren, 17:00
Het Eye-netwerk heeft in november nog vijf terugkerende series op het schema gezet.
Gisteren, 16:00