Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in komedieserie Jefferies

NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.

De serie Jefferies heeft niet geheel toevallig Jim Jefferies in de hoofdrol. Het is een project van schrijver en producent Suzanne Martin. In de serie speelt comedian Jim Jefferies een fictieve versie van zichzelf. Hij is te zien als een humoristische cabaretier met een unieke en vaak controversiële kijk op het moderne leven, relaties en co-ouderschap met zijn beste vriend.


Betsy Brandt

Inmiddels is bekend dat Betsy Brandt (Life in Pieces) Darien Sills-Evans (Superior Donuts) en Mike Lane (American Princess) ook rollen in de pilot krijgen. Betsy Brandt is de vrouwelijke tegenspeler van Jim Jefferies. Welke rollen de andere acteurs gaan spelen heeft NBC nog niet onthuld. MijnSerie blijft de ontwikkelingen volgen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Gisteren, 09:00