Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hulu besteld pilot van Career Opportunities In Murder & Mayhem

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.

Hulu heeft een formeel groen licht gegeven voor de pilot van Career Opportunities In Murder & Mayhem (werktitel), een drama met Emmy en Tony winnaar Mandy Patinkin (Homeland, foto) en Violett Beane (God Friended Me) gecast als hoofrolspelers. Lauren Patten (Blue Bloods), Hugo Diego Garcia, Angela Zhou (Hell on Wheels) en Rahul Kohli (iZombie) zijn ook gecast als vaste castleden in de door ABC Signature geproduceerde pilot.Geschreven door Stumptown- duo Mike Weiss en Heidi Cole McAdams en geregisseerd door Marc Webb , vraagt Career Opportunities in Murder & Mayhem (wt) zich af hoe je een moord oplost in een post-feitelijke wereld? Vooral als je de Middellandse Zee bevaart op een oceaanstomer gevuld met de rijken en machtigen. Iedereen aan boord verbergt iets... maar is één van hen een moordenaar? Dat is wat de ooit grootste detective ter wereld, Rufus Cotesworth (Patinkin), en zijn protége, Imogene (Beane), willen ontdekken. De waarheid ten koste van alles.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws