Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Robert Walker Jr. overleden

De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.

Robert Walker Jr. is het meest bekend van zijn hoofdrol in de aflevering Charlie X van Star Trek in 1966. Daarna was hij tientallen jaren te zien in televisieseries als
Ben Casey, Combat!, Bonanza, The Time Tunnel, The Six Million Dollar Man, Quincy, M.E., Charlie's Angels (1976), Columbo, CHiPs, L.A. Law en Murder, She Wrote.


Robert Walker Jr. in 2010, toen hij een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame

Hij werd minder actief in latere decennia. Robert Walker Jr. is geboren in Queens, New York en was de zoon van de acteurs Robert Walker en Jennifer Jones.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
In juni verschijnt het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Absentia op Videoland.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel Angel of Darkness, zal in juli te zien zijn bij TNT.
Gisteren, 09:00
Het derde seizoen van de Belgische dramedyserie Zie mij graag verschijnt in juni op Videoland.
zaterdag, 09:00