Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Britse acteur Windsor Davies overleden

De Britse acteur Windsor Davies is op 88-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral bekend als de licht ontvlambare en brullende sergeant-majoor in de BBC-komedieserie It Ain't Half Hot Mum.

Die werd in de jaren 70 en 80 in Nederland uitgezonden onder de titel Oh moeder, wat is het heet. Davies, met zijn karakteristieke zware stem en grote snor, speelde sergeant Williams, een militair van de oude stempel die in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog dient in een theatergroep van het Britse leger in India. Hij vindt het maar niets dat zijn manschappen zich regelmatig verkleden als vrouwen en laat geen gelegenheid ongemoeid om hen af te blaffen.

It Ain't Half Hot Mum was een Britse komedieserie, uitgezonden door de BBC tussen januari 1974 en september 1981. Er werden 56 afleveringen gemaakt, geschreven door de bekende scriptschrijvers David Croft ('Allo 'Allo!) en Jimmy Perry (onder andere Dad's Army).

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1
De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 13:00
3