Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nicholas Smith overleden

Op zondag 6 december is het laatst overgebleven originele castlid van Are You Being Served? overleden. Nicholas Smith speelde de rol van adjunct-directeur Mr. Cutberth Rumbold van 1972 tot 1985, in totaal speelde hij Rumbold 69 keer in de serie die in Nederland bekend was als Wordt u al geholpen? Hij speelde nogmaals Mr. Rumbold in de serie Grace & Favour van 1992 tot 1993.

De carrière van Smith begon al in 1960 in de televisieserie Pathfinders to Mars. Ook speelde hij onder andere in Doctor Who (1963), The Avengers, The Saint en The Champions. Zijn laatste rol was in 2011 in Charlie's Angels.

Smith wordt overleefd door zijn vrouw, samen hadden ze één kind. Nicholas Smith is 81 jaar geworden, R.I.P.

Nicholas Smith in 2005


Cast uit Are You Being Served?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
08 dec 2015 19:11 -
Herinneringen uit de tijd dat de hele familie 's avonds voor de TV zat en vader die van op de achtergrond luidop vroeg of we dit echt grappig vonden, maar ondertussen wel stiekem elke week mee keek :-)
Reageer
avatar_antimidant
08 dec 2015 23:47 -
Goede herinneringen aan.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00