Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Lauren Graham krijgt hoofdrol in Disney+ serie The Mighty Ducks

Disney+ werkt aan de tiendelige serie The Mighty Ducks, als vervolg van de speelfilm uit 1992.

Actrice Lauren Graham, bekend van Parenthood en Gilmore Girls, krijgt de hoofdrol in de serie. De serie The Mighty Ducks speelt zich af in het huidige Minnesota, waar de Mighty Ducks zijn geëvolueerd van smerige underdogs naar een ultracompetitief, krachtig jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan (Brady Noon) zonder pardon uit het team is gezet, gaan hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) op weg om hun eigen ragtag-team van buitenbeentjes op te bouwen en te proberen succes te bereiken.


Lauren Graham

De productie van de Mighty Ducks-serie gaat deze maand in Vancouver van start en de serie zal later dit jaar te zien zijn bij Disney+. Josh Goldsmith, Cathy Yuspa en ABC Signature Studios realiseren de serie.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00