Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
John Buffalo Mailer werkt aan serie The Naked and the Dead

John Buffalo Mailer werkt aan serie The Naked and the Dead

John Buffalo Mailer, zoon van de bekende auteur Norman Mailer, werkt samen met Hivemind aan een korte serie op basis van zijn vaders roman The Naked and the Dead.
De roman is gebaseerd op de ervaringen van Norman Mailer tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal volgt een peloton mariniers die gestationeerd is op het Japanse eiland Anopopei. In 1958 werd al al een film gemaakt op basis van het boek, geregisseerd door Raoul Walsh. De nieuwe televisieserie moet een groot publiek kunnen bereiken.


John Buffalo Mailer

"Bijna twintig jaar geleden vroeg mijn vader mij om Naked And The Dead opnieuw te laten verfilmen en dat zorgvuldig te begeleiden. Maar ik vond het een te episch boek om opnieuw een speelfilm te maken", legt John Buffalo Mailer uit. "Nu is het mogelijk om een indringende televisieserie te maken, dankzij de contacten die ik inmiddels heb."

Hivemind was eerder betrokken bij de Netflix-serie The Witcher en The Expanse van Amazon Prime Video. Waar de korte serie The Naked and the Dead zal verschijnen is nog niet bekend. Washington Place Productions gaat de serie produceren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten