Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max werkt aan mythologie-serie Circe

HBO Max werkt aan mythologie-serie Circe

De nieuwe streamingdienst HBO Max is klaar om de Griekse mythologie te verkennen.
HBO Max heeft een serie van acht afleveringen besteld met als titel Circe. De serie biedt een moderne kijk op de wereld van de Griekse mythologie en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Madeline Miller. Rick Jaffa en Amanda Silver schrijven de dramaserie en zijn uitvoerend producent, in opdracht van Chernin Entertainment en Endeavour Content.

8031 Circe

Circe wordt verteld vanuit het krachtige feministische perspectief van de titulaire godin, die transformeert van een onhandige nimf naar een formidabele heks, die zowel goden, titanen als monsters kan uitdagen.

"Circe vertelt een episch verhaal van liefde, verlies, tragedie en onsterfelijk conflict, allemaal door de ogen van een vrouw”, aldus Sarah Aubrey, verantwoordelijk voor de series van HBO Max. "Ik ben al heel lang fan van het werk van Rick Jaffa en Amanda Silver en hun vermogen om epische fantasierijke werelden te tonen terwijl ze dynamische personages creëren.”

HBO Max zal in 2020 van start gaan. Of de dienst ook in Europa verschijnt is nog onbekend, maar Ziggo vertoont in Nederland veel series van HBO.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten