Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BNNVARA komt met komische serie Harkum

Dit weekend starten de opnames van de nieuwe BNNVARA-serie Harkum. Een komische serie die dit najaar tien weken te zien is op NPO 3.

Onder meer Bas Hoeflaak, Jelka van Houten, Annet Malherbe, Leny Breederveld, Mariana Aparicio Torres en René van ’t Hof spelen de ietwat stoffige ambtenaren van het kleine fictieve dorpje Harkum, dat plotseling over een enorm vermogen komt te beschikken. Wat gebeurt er als je als underdog in de provincie opeens beschikt over 700 miljoen? Harkum wordt geregisseerd door Jelle de Jonge en is geschreven door Elzelien Peters en Daan Windhorst.

7619 Harkum

Wanneer Tom Verheij (Bas Hoeflaak), de burgemeester van het dorpje Harkum, ontdekt dat er met gemeentegelden is gespeculeerd op de beurs, slaat de paniek hem om het hart. Het geld lijkt verdwenen en hij ziet het einde van zijn carrière voor zich. Dan blijkt dat er met het gespeculeerde geld 700 miljoen winst is behaald voor de gemeente. Opeens heeft de burgemeester ‘money to burn’ en hoeft hij zich niet langer zorgen te maken over de bezuinigingen op de koffiepads in de kantine en de subsidie voor het kerkkoor. Maar hoe lang duurt dit geluk? En wanneer komt de landelijke overheid verhaal halen? Terwijl ‘the sky is the limit’ het nieuwe motto voor Harkum lijkt te zijn, ontstaat er ook een idee voor een megalomaan plan...

Harkum is een coproductie van EndemolShine en BNNVARA en is gebaseerd op de Noorse serie Roeng, geproduceerd door Rubicon TV.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
zaterdag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
zaterdag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
zaterdag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
zaterdag, 10:00