Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Council of Dads krijgt serieorder samen met twee andere NBC pilots

Council of Dads krijgt serieorder samen met twee andere NBC pilots

In januari 2019 werd er een pilot besteld door NBC. Nu heeft de Peacock-zender van Council of Dads een serie besteld samen met twee andere series.
NBC heeft een serie besteld naar aanleiding van de pilot van Council of Dads. De dramaserie van bedenkers Joan Rater en Tony Phelan (Doubt) was een klasse apart tijdens het hele pilotproces. Council of Dads heeft een soortgelijke gevoeligheid als This Is Us en daardoor wordt het mogelijk een potentiële metgezel voor de hit familie dramaserie.

7551 Council

Council of Dads met onder anderen Sarah Wayne Callies, Clive Standen, Tom Everett Scott en J. August Richards in de hoofdrollen is de derde nieuwe serie die de Peacock-zender bestelt. De juridische dramaserie Bluff City Law met Jimmy Smits volgt de advocaten van een elite advocatenkantoor in Memphis dat gespecialiseerd is in de meest controversiële historische burgerrechtenzaken. Onder leiding van de legendarische advocaat Elijah Strait en zijn briljante dochter, Sydney Keller, nemen ze de zwaarste David-en-Goliath-gevallen aan terwijl ze hun gecompliceerde relatie volgen. En de komedieserie Sunnyside van Kal Penn over oud-gemeenteraadslid Garrett Shah die zijn roeping vindt wanneer hij wordt geconfronteerd met zes recente immigranten die zijn hulp nodig hebben en op zoek zijn naar de Amerikaanse droom, gingen de dramaserie voor.

7551 Council 2

De serie is gebaseerd op de bestselling memoires van Bruce Feiler; The Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me. Het is het verhaal van Scott Perry en zijn familie, wier levens in de problemen komen wanneer hij levensbedreigende kanker blijkt te hebben. Geconfronteerd met zijn sterfelijkheid, verzamelen hij en zijn vrouw, Robin, een groep vrienden om zijn gezin te ondersteunen en hen te begeleiden bij de vele uitdagingen van het leven.

Ken jij het boek van Feiler? Ga jij de nieuwe NBC-series op je te-kijken-lijst zetten?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten