Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt dramaserie The I-Land

Netflix bestelt dramaserie The I-Land

Netflix heeft een zevendelige dramaserie besteld die als titel The I-Land krijgt.
In de serie worden tien mensen wakker op een verraderlijk eiland zonder herinnering aan wie ze zijn of hoe ze daar kwamen. Ze gaan op een trektocht en proberen terug naar huis te gaan. Ze ontdekken al snel dat de wereld niet meer is zoals het lijkt. Geconfronteerd met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het eiland, moeten ze naar hun betere zelf stijgen - of sterven.

Inmiddels is bekend dat er bekende acteurs meespelen in The I-Land: Kate Bosworth, Alex Pettyfer en Natalie Martinez. Kate Bosworth zal ook dienen als producer van de serie met showrunner Neil LaBute. Het is nog niet bekend wanneer de serie beschikbaar komt bij Netflix.

6347 iLand
Kate Bosworth, Alex Pettyfer en Natalie Martinez
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

E71
29 september 2018, 19:33
Hmm... Aan die acteurs te zien wordt het niks. Ik sla over.
0
monic37
1 oktober 2018, 07:54
Nee spreekt mij ook niet zo aan. B-acteurs en C-script
0
JanWillemK
1 oktober 2018, 09:30
Het contept lijkt mij leuk maar goed, ik ben dan ook fan van Lost.
En tja, b-acteurs.. elke serie heeft die wel. Alex Pettyfer en Natalie Martinez zijn in mijn ogen prima acteurs die beide goed kunnen acteren en verschillende awards hebben gewonnen... (Dan doe ik wel nu even net alsof Under the Dome niet heeft bestaan want daar was Natalie Martinez absoluut niet goed in..)

Kate Bosworth ken ik niet maar ook zij heeft verschillende awards gewonnen en meegespeelt in aardig wat films en series.
0
Log in om een reactie achter te laten