Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix laat animatieserie Seis Manos maken, gesitueerd in Mexico

Netflix laat animatieserie Seis Manos maken, gesitueerd in Mexico

Netflix heeft de animatieserie Seis Manos besteld bij VIZ Media en Powerhouse Animation. Seis Manos zal wereldwijd worden geïntroduceerd op Netflix in 2019.
Het is de eerste originele animatieserie in Japanse stijl (anime) van Netflix die gesitueerd is in Mexico. Seis Manos speelt zich af in het Mexico in de jaren ’70, en gaat over drie verweesde krijgskunstenaren die samen met een DEA-agent strijden voor gerechtigheid nadat hun geliefde mentor in de straten van hun kleine grensstad is vermoord.

5436 Seis Manos

De serie wordt mede gemaakt door Powerhouse CEO Brad Graeber en schrijver Alvaro Rodriguez. Willis Bulliner is de regisseur. "We zijn zeer verheugd Seis Manos tot leven te brengen met onze partners van Netflix en Powerhouse Animation", zegt Brad Woods, Chief Marketing Officer van VIZ Media.

"We zijn blij dat we met zo'n fantastische groep animators en verhalenvertellers kunnen werken om onze eerste originele anime-serie te produceren", aldus John Derderian, verantwoordelijk voor animatieseries bij Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten