Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC laat dramaseries The Village en The Enemy Within maken

NBC laat dramaseries The Village en The Enemy Within maken

Twee door Universal Television geproduceerde pilots hebben geleid tot serie-opdrachten van NBC. Het gaat om The Village en The Enemy Within.
The Village draait om de bewoners van een flatgebouw in Brooklyn. De 87-jarige Dominic Chianese (The Sopranos) speelt de hoofdrol. In The Village hebben de mensen die in het gebouw wonen een hechte groep van vrienden en buren opgebouwd. Sarah is verpleegster en alleenstaande moeder die een creatieve tiener grootbrengt, Gabe is een jonge student in de rechten die een veel oudere en onverwachte kamergenoot heeft, Ava moet de toekomst veiligstellen van haar jonge, in de VS geboren zoon, Nick is een veteraan die is teruggekeerd uit oorlog. The Village brengt hoopgevende, hartverwarmende en uitdagende levensverhalen. De cast bestaat uit Moran Atias, Dominic Chianese, Warren Christie, Frankie Faison, Jerod Haynes, Daren Kagasoff, Michaela McManus, Lorraine Toussaint en Grace Van Dien.

Embed from Getty Images
Dominic Chianese

The Enemy Within is een snelle thriller in de wereld van contra-intelligentie. Het draait om Erica Shepherd (Jennifer Carpenter), een briljante voormalige CIA-agent, nu bekend als de meest beruchte verrader in de Amerikaanse geschiedenis. FBI-agent Will Keaton (Morris Chestnut) schakelt Shepherd in om een ​​gevaarlijke en ongrijpbare crimineel op te sporen die ze maar al te goed kent. Hoewel Shepherd en Keaton verschillende redenen hebben om de vijand voor het gerecht te brengen, zijn ze gedwongen, eigenlijk tegen hun zin, tot samenwerking.

Embed from Getty Images
Jennifer Carpenter

Eerder kondigde NBC al de medische dramaserie New Amsterdam aan, zoals MijnSerie op 5 mei meldde.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten