Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
DreamWorks maakt animatieserie Fast & Furious voor Netflix

DreamWorks maakt animatieserie Fast & Furious voor Netflix

Netflix en DreamWorks Animation Television hebben een vernieuwd meerjarig contract gesloten. DreamWorks gaat diverse geanimeerde kinder- en familieseries maken voor Netflix.
De eerste serie is Fast & Furious, gebaseerd op de speelfilmsuccessen van Universal Pictures. De serie wordt geproduceerd door Vin Diesel, Neal Moritz en Chris Morgan, die tevens de producenten zijn van de live-actiefilms.

Embed from Getty Images
Vin Diesel

In de Fast & Furious animatieserie treedt de tiener Tony Toretto in de voetsporen van zijn neef Dom wanneer hij en zijn vrienden worden gerecruteerd door een overheidsinstantie om te infiltreren in een raceclub die dient als een dekmantel voor een misdaadorganisatie. Tim Hedrick en Bret Haaland (All Hail King Julien) zullen optreden als uitvoerende producers en showrunners.

"We zijn zeer verheugd om onze samenwerking met DreamWorks Animation naar een nieuw niveau te tillen met nieuwe mogelijkheden van de enorme bibliotheek van Universal Pictures", aldus Melissa Cobb, VP Kids and Family van Netflix.

"De Fast & Furious franchise is een wereldwijd fenomeen dat geliefd is bij het publiek van alle leeftijden, en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe animatieserie die de actie, het hart en de humor van de speelfilms zal evenaren."

5351 Vliegendeauto

De acht Fast & Furious bioscoopfilms hebben wereldwijd meer dan 5 miljard dollar in het laatje gebracht en het einde is nog niet in zicht. De negende film komt uit in 2020 en de tiende, die de laatste moet worden, verschijnt een jaar later.

De Fast & Furious animatieserie op Netflix zal naar verwachting volgend jaar verschijnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Solis
27 april 2018, 01:51
En ik maar denken dat die hele reeks niet nog verder kon worden uitgemolken... Blijkbaar wel.
1
Log in om een reactie achter te laten