Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Australische ABC maakt televisieserie over werken Shakespeare

Australische ABC maakt televisieserie over werken Shakespeare

De voor een Oscar genomineerde Australische actrice Margot Robbie, bekend van Neighbours (1985) werkt samen met de Australische omroep ABC en productiebedrijf Hoodlum aan een nieuwe televisieserie over de werken van Shakespeare.
De verhalen worden verteld vanuit vrouwelijk perspectief, meldt Deadline. De televisiereeks, die voorlopig nog geen titel heeft, zal bestaan uit tien afleveringen en is gebaseerd op verschillende werken van Shakespeare.

De serie vindt plaats in de hedendaagse wereld en onderstreept de culturele diversiteit van Australië. "De verhalen van de televisieserie worden verteld vanuit verschillende perspectieven en worden geproduceerd door schrijvers met een uiteenlopende achtergrond", zegt de woordvoerder van Robbies productiemaatschappij LuckyChap Entertainment.

Embed from Getty Images
Margot Robbie

Margot Robbie richtte LuckyChap Entertainment in 2014 op om programma’s te maken met en over vrouwen. Eén van de succesvolste producties van het bedrijf is I, Tonya, een Amerikaanse sportfilm over een schandaal rond de getalenteerde kunstschaatster Tonya Harding. In die film uit 2017 speelde Robbie zelf de hoofdrol van Harding.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten