Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Judge Dredd krijgt eigen televisieserie

Judge Dredd krijgt eigen televisieserie

De comic-personage Judge Dredd krijgt na twee films een eigen televisieserie.

Judge Joe Dredd is een karakter uit het Britse stripblad 2000 AD. Dredd maakte hierin al in 1977 voor het eerst zijn opwachting. Hij is bedacht door schrijver John Wagner en tekenaar Carlos Ezquerra. Judge Dredd is een futuristische rechter, die de taken van zowel politie als rechter heeft. Hij en zijn collega's mogen misdadigers ter plekke arresteren, veroordelen en zo nodig executeren. Dit jaar is het veertig jarig jubileum van Dredd en leek het IM Global Television wel een mooi moment om een televisieserie aan te kondigen over de populaire Britse anti-held.

De serie gaat Judge Dredd: Mega City One heten. Dredd kreeg al eerder twee films. Eerste was in 1995 met Sylvester Stallone als Dredd. In 2012 kroop Karl Urban in de huid van Dredd. Beide films deden het niet goed, al is de film uit 2012 wel populair onder dvd en Blu-ray kijkers.

Wanneer er begonnen gaat worden aan Judge Dredd: Mega City One en waar de serie uitgezonden gaat worden is niet bekendgemaakt.

Is Judge Dredd een serie die jij zou gaan volgen?


Stallone als Judge Dredd
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BadWolf
12 mei 2017, 22:35
Waarschijnlijk niet. Mogelijk zal ik wel de pilot kijken. Overigens als ik moet kiezen tussen de twee film ga ik toch voor die met Sylvester Stallone. "I am the law"
0
Log in om een reactie achter te laten