Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sarah Shahi wordt Nancy Drew

Sarah Shahi wordt Nancy Drew

CBS heeft Sarah Shahi gecast als Nancy Drew, voor de nieuwe serie Drew. CBS heeft voorlopig alleen nog maar een pilot besteld voor een eventuele serie rondom het personage uit de boekenreeks van Carolyn Keene.

Shahi zal zich voegen bij een cast die verder bestaat uit Anthony Edwards, bekend van ER, (als Nancy’s vader), Graceland‘s Vanessa Ferlito (als een collega bij de NYPD) en The Good Wife‘s Felix Solis (als Nancy’s baas bij de NYPD). Joan Rater en Tony Phelan (Grey’s Anatomy) zullen optreden als schrijvers en de serie samen met Dan Jinks produceren.

Het wordt de vierde keer dat het personage Nancy Drew naar het kleine scherm komt. Nancy Drew Mysteries liep van 1977 tot 1979, Nancy Drew was in 1995 te zien en in 2002 was er nog een TV-Film. CBS maakte ook bekend dat Shahi's werk aan Drew voorrang heeft op een eventueel zesde seizoen van Person of Interest.

Hopen/verwachten jullie dat CBS de serie oppakt voor een volledig seizoen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

JanWillemK
2 maart 2016, 07:00
Goed nieuws voor haar, goede actrice. Absoluut geen goed nieuws voor Person of Interest, belachelijk dat dit voorrang heeft.. Person of Interest moet zo snel mogelijk naar een andere zender toe! Met Sarah Shahi uiteraard.
0
anonymous
2 maart 2016, 12:30
Dat zesde seizoen gaat er bij CBS sowieso niet komen, dat er nog geen datum is voor seizoen 5 zegt genoeg daarover. Misschien een andere zender, maar als Drew een serie wordt en Shahi een contract heeft met CBS, zal het wel zonder haar worden denk ik.
0
JanWillemK
2 maart 2016, 12:55
Ik ben er bang voor inderdaad. Maar goed, aan alles moet een einde komen. Laat het dan maar met een mega goed laatste seizoen zijn, met uiteraard alle huidige acteurs en actrices.
0
CC11
2 maart 2016, 10:25
Ik vind het alvast geen goed idee om een actrice van 36 een rol van 16-jarige detective te laten spelen. Maar los daar van denk ik niet dat ik al naar de serie zal kijken.
0
anonymous
2 maart 2016, 12:31
Ja, ze wijken wel heel erg van het oorspronkelijke verhaal af. Zijn veel series en films gemaakt over Nancy Drew en altijd was ze een tiener. Hopelijk wordt het geen 13 in een dozijn politieserie en kunnen ze wel iets van de boeken overbrengen in de serie.
0
sarlottje
3 maart 2016, 19:07
Ze kan wel goed acteren, ook in 'fairly legal'!
Hopen dat dit een serie wordt die een paar seizoenen meegaat en niet dat het na 1 a 2 seizoenen wordt gecanceled!
0
Log in om een reactie achter te laten