Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC Family/Freeform krijgt er twee nieuwe series bij

ABC Family/Freeform krijgt er twee nieuwe series bij

Maak kennis met de nieuwe serie's van ABC Family /Freeform.

De sexy drama serie Guilt en het bovennatuurlijke getinte Beyond, die beide als serie besteld zijn.

Guilt volgt een jonge Amerikaanse vrouw in Londen, die hoofdverdachte wordt in de woeste moord op haar huisgenoot / beste vriend. Als het onderzoek zich verder ontvouwt, zullen kijkers en haar eigen zuster zich afvragen of ze onschuldig is of een sociopaat. Het mysterie zal zich begeven door alle niveaus van de Londense samenleving, vanuit een chique, maar verdorven seksclub tot aan de koninklijke familie. Billy Zane (Titanic) is gecast als een eigenwijze en sluwe advocaat.

Beyond gaat over een jonge man (Homeland's Callan McAuliffe) die wakker wordt uit een coma na twaalf jaar en ontdekt dat hij bovennatuurlijke vermogens heeft die en door diezelfde gaven verstrengeld raakt in een gevaarlijke samenzwering. Tim Kring (Heroes) is een van de uitvoerende producenten.

"Deze twee shows zijn een spannend deel van onze evolutie in Freeform," zegt Karey Burke, executive vice-president van de programmering en ontwikkeling van ABC Family /Freeform, in een verklaring. "Guilt is een sexy, verfijnde serie, waarvan de Europese locatie groter voelt dan alles wat we ooit hebben gedaan. Beyond introduceert aan ons publiek een nieuwe held en neemt ze mee in een complexe bovennatuurlijke universum met veel spanning en diepe emotie. "

Ga jij deze series een kans geven?

View post on imgur.com
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
6 november 2015, 11:55
Beyond zal ik proberen. Bovennatuurlijke verschijnselen zijn altijd leuk en verrassend.
1
Qbvd
10 november 2015, 22:55
Waarop kijk jij al je series dan? Ik heb netflix verwijdert
0
Petertjuh4
6 november 2015, 13:03
Klinken allebei eigenlijk wel interessant. Beyond trekt me inderdaad aan door het bovennatuurlijke, dat is altijd leuk naar mijn mening. Guilt heeft het verhaal om je helemaal mee te slepen in de hoofdrol, dus ik ben wel benieuwd of ze dat goed voor elkaar krijgen.
0
JanWillemK
6 november 2015, 16:03
Juist bij Guilt zullen ze echt goede acteurs/actrices moeten gaan gebruiken, zeker als je echt meegesleept moet gaan worden in het verhaal en dat zal bij dit verhaal extra belangrijk zijn. Klinkt wel goed!
Een type Claire Danes zou al enorm helpen.
0
Mandy1966
6 november 2015, 16:08
Het gegeven van Beyond doet me een beetje denken aan het boek The Dead Zone van King. Beide series hebben een erg aardig gegeven, ze gaan zeker op mijn wensenlijstje.
0
Log in om een reactie achter te laten