Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Potentiële spin-off van The Vampire Diaries

Potentiële spin-off van The Vampire Diaries

The CW wil nog een hap nemen uit het vampier genre met een spin-off van de hitserie The Vampire Diaries.

De potentiële spin-off, welke zal worden getest in de aflevering van 25 april, zal draaien om The Originals. Hierbij zal The Vampire Diaries ster Joseph Morgan zijn rol als Klaus verder uitbreiden.

In de aflevering van april keert Klaus terug naar het Franse deel in New Orleans, waar vele bovennatuurlijke vormen samenkomen. Een stad welke Klaus eeuwen geleden heeft helpen bouwen en waar hij herenigd wordt met zijn duivelse protegé Marcel.

The Vampire Diaries en The Secret Circle actrice Phoebe Tonkin wordt verwacht ook een rol te gaan spelen in de potentiële spin-off, welke 'The Originals' getiteld zal zijn.

Julie Plec (executive producer The Vampire Diaries) zal het project leiden, voor de serie schrijven en ook optreden als executive producer. Leslie Morgenstein (executive producer The Vampire Diaries) en Gina Girolamo (executive producer The Secret Circle) zullen ook optreden als executive producers voor The Originals.

Plec werkt aan de spin-off met Alloy Entertainment, in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Television Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
13 januari 2013, 13:16
Bij een spin-off, houd dat dan in dat eerst de originele serie moet stoppen?

Anders word het denk ik wel verdomd moeilijk om het verhaal in elkaar over te laten lopen..
0
JessicaD
13 januari 2013, 18:41
x-on:Dubst3p: ben ik helaas niks over tegen komen. Mijn gevoel zegt wel dat het gewoon naast elkaar gaat lopen en dat de verhaallijn in TVD stopt, maar in The Originals verder gaat.
0
anonymous
18 januari 2013, 23:50
Ze moeten wel met een hele sterke verhaallijn komen, willen ze de kijkcijfers van tvd halen denk ik... Fand van tvd gaan toch al afwachtend kijken naar deze show! Dit hebben ze ook gedaan met buffy en angel, en vond na de splitsing bijde shows minder leuk! Dus ben erg benieuwd
0
JessicaD
22 januari 2013, 22:52
x-on:Christelkb: Denk toch dat vele fans van Klaus en Elijah wel gaan kijken.
0
Log in om een reactie achter te laten