Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Shoot the Moon met Ken Jeong in productie bij Amazon

Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.

Shoot the Moon volgt Michael, een zoon van Koreaanse immigranten die The American Dream heeft bereikt. Wanneer zowel zijn huwelijk als zijn carrière uit elkaar vallen, gaat hij opzoek naar een herevaluatie en wederopbouw van zijn leven. Ken Jeong (Community) gaat de hoofdrol vervullen. Het is nog niet bekend wanneer de serie zal verschijnen.

Shoot the Moon is losjes gebaseerd op life failures van Paul Bae, een voormalige middelbare school leraar Engels en stand-up comedian die de podcastserie The Black Tapes heeft gemaakt. De serie wordt geproduceerd door 3AD van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) en Amazon Studios. De serie is ontstaan door de deal van Kim met Amazon Studios uit 2019.


Ken Jeong
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00