Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Son in Law van Ajay Sahgal in productie bij ABC

ABC werkt aan een nieuwe komedieserie. De serie, genaamd The Son in Law, is afkomstig van Ajay Sahgal (The Carmichael Show).

Bij ABC is de serie The Son In Law in productie gegaan. In The Son of Law is een eerlijke man uit op de goedkeuring van de verfijnde ouders van zijn nieuwe verloofde, ondanks dat de schoonvader bij de verloofde van zijn dochter de rol aanneemt van een moeilijk te imponeren schoonvader.

The Son In Law is geschreven door Ajay Sahgal (The Carmichael Show), hij zal samen met Jake Kasdan (Fresh off the Boat) en Melvin Mar (Fresh off the Boat) ook dienen als uitvoerend producent. Het is nog niet bekend wie de rollen gaan vervullen in de nieuwe serie.


Ajay Sahgal (rechts)
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Vandaag, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00