Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Crime + Investigation zender van de maand bij KPN

Crime + Investigation zender van de maand bij KPN

Bij aanbieder KPN is sinds 1 augustus Crime + Investigation de zender van de maand. De zender is voor iedereen met Interactieve Televisie te zien op kanaal 23.
Crime + Investigation is de zender voor liefhebbers van spannende misdaadverhalen, opvallende politiezaken en bizarre moordverhalen. Nieuw deze maand is 999 Killer On The Line. Een misdaadserie over goed geplande en soms gruwelijke moorden. Het komt helaas vaker voor dan je denkt: moordenaars die de meest ingewikkelde verduisteringsverhalen bedenken om vervolging te voorkomen.

Vanaf 17 augustus begint er ook de serie It Takes a Killer. Hierin wordt een aantal van de beruchtste moordzaken ter wereld onderzocht. Het bewijsmateriaal, plaats delict, en alle omstandigheden worden besproken door experts van Scotland Yard en de FBI. Met uitgebreide profielen van de dader(s) wordt zo duidelijk hoe de misdaad is gepleegd en waarom.

5977 CrimePlus

Kabelaar Ziggo biedt deze maand niet één maar 11 zenders van de maand. Het gaat, met oog op de kindervakanties, om 11 kinderzenders die normaal onderdeel uitmaken van het aanvullende Movies & Series XL-abonnement.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten