Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Crime + Investigation zender van de maand bij KPN

Bij aanbieder KPN is sinds 1 augustus Crime + Investigation de zender van de maand. De zender is voor iedereen met Interactieve Televisie te zien op kanaal 23.

Crime + Investigation is de zender voor liefhebbers van spannende misdaadverhalen, opvallende politiezaken en bizarre moordverhalen. Nieuw deze maand is 999 Killer On The Line. Een misdaadserie over goed geplande en soms gruwelijke moorden. Het komt helaas vaker voor dan je denkt: moordenaars die de meest ingewikkelde verduisteringsverhalen bedenken om vervolging te voorkomen.

Vanaf 17 augustus begint er ook de serie It Takes a Killer. Hierin wordt een aantal van de beruchtste moordzaken ter wereld onderzocht. Het bewijsmateriaal, plaats delict, en alle omstandigheden worden besproken door experts van Scotland Yard en de FBI. Met uitgebreide profielen van de dader(s) wordt zo duidelijk hoe de misdaad is gepleegd en waarom.

5977 CrimePlus

Kabelaar Ziggo biedt deze maand niet één maar 11 zenders van de maand. Het gaat, met oog op de kindervakanties, om 11 kinderzenders die normaal onderdeel uitmaken van het aanvullende Movies & Series XL-abonnement.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2