Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Netflix biedt mogelijkheid om profielfoto’s te veranderen

De profielfoto’s op Netflix kunnen veranderd worden vanaf augustus. Er zullen meer icons toegevoegd worden, waardoor de gebruiker meer keuzes krijgt.

Daarnaast kun je ook kiezen uit de gezichten van bekende Netflix-figuren. De update rolt de komende week uit naar alle devices waar Netflix op beschikbaar is.

De nieuwe profielfoto’s zullen zichtbaar worden op de website, mobiele apparaten en televisies. Behalve dat Netflix de profielen meer ‘fun’ maakt, behouden ze natuurlijk ook hun waarde. Het systeem van Netflix wordt steeds beter in het herkennen van de kijkvoorkeuren en zal steeds nauwkeuriger suggesties doen welke titels bij de gebruiker passen.


Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
27 jul 2018 13:53 -
Niet echt iets waar ik op zat te wachten, maar leuk.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2