Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Netflix biedt mogelijkheid om profielfoto’s te veranderen

De profielfoto’s op Netflix kunnen veranderd worden vanaf augustus. Er zullen meer icons toegevoegd worden, waardoor de gebruiker meer keuzes krijgt.

Daarnaast kun je ook kiezen uit de gezichten van bekende Netflix-figuren. De update rolt de komende week uit naar alle devices waar Netflix op beschikbaar is.

De nieuwe profielfoto’s zullen zichtbaar worden op de website, mobiele apparaten en televisies. Behalve dat Netflix de profielen meer ‘fun’ maakt, behouden ze natuurlijk ook hun waarde. Het systeem van Netflix wordt steeds beter in het herkennen van de kijkvoorkeuren en zal steeds nauwkeuriger suggesties doen welke titels bij de gebruiker passen.


Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
27 jul 2018 13:53 -
Niet echt iets waar ik op zat te wachten, maar leuk.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00