Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix nu overal ter wereld beschikbaar

Netflix nu overal ter wereld beschikbaar

Netflix is vanaf deze week wereldwijd beschikbaar, een paar landen uitgezonderd. De streamingsdienst is gelanceerd in 130 nieuwe landen waarmee het aantal laden waarin je kunt kijken gestegen is naar 190.

Dat maakte directeur Reed Hastings woensdag bekend tijdens een speech op de techbeurs CES in Las Vegas. Vooralsnog zijn in de nieuwe landen alleen films en series beschikbaar die door Netflix geproduceerd zijn, in tegenstelling tot in landen waar Netflix al langer actief is.

"Terwijl ik hier op het podium stond op CES hebben we Netflix aangezet in Azerbeidzjan, in Vietnam, in India, in Nigeria, in Polen, in Rusland, in Saudi-Arabië, in Singapore, in Zuid-Korea, in Turkije, in Indonesië en in nog 130 nieuwe landen", zei Hastings. Bekijk hier de beschikbaarheid van Netflix

Nieuw
In 2016 verwacht Netflix in totaal 31 nieuwe en terugkerende (voor een volgend seizoen) original series uit te brengen, alsmede ook 24 original feature films en documentaires, een breed scala aan stand-up comedy specials en 30 original kids series. En die komen allemaal tegelijkertijd voor iedereen beschikbaar.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten