Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS bestelt extra afleveringen van twee series en meer nieuws

S.W.A.T. (2017) en 9JKL krijgen meer afleveringen en presentator/journalist Charlie Rose is ontslagen.

We beginnen met 9JKL, de komedie serie van CBS die op 2 oktober in première is gegaan. Hoewel er hardnekkige geruchten de ronde doen dat CBS de serie met onder andere Elliot Gold niet gaat verlengen met een tweede seizoen, krijgt de serie toch drie extra afleveringen. 9JKL, dat het op het eerste gezicht erg goed deed, is een middelmatige serie gebleken qua kijkcijfers. Op dit moment kijken gemiddeld 7,4 miljoen kijkers naar de komedie. Het is afwachten wat CBS met 9JKL gaat doen.Dan de misdaadserie S.W.A.T. (2017), dat heeft na drie weken al een volledig seizoen gekregen. De nieuwe actieserie vertelt het verhaal van de toegewijde Luitenant Daniel "Hondo" Harrelson (Shemar Moore), die een hooggekwalificeerde eenheid in de gemeenschap probeert te leiden waar hij is opgegroeid. Verscheurd tussen loyaliteit aan de straten, waar de politie soms de vijand is, en zijn broers in blauw, strookt hij deze twee werelden strategisch. Hondo moedigt zijn team aan om te vertrouwen op communicatie en respect voor geweld en agressie, maar als er een crisis optreedt zijn deze onfeilbare mannen en vrouwen bereid hun tactische training op de proef te stellen.

CBS heeft zeven extra afleveringen besteld van de serie, wat duidt op veel vertrouwen en een mogelijke vernieuwing met een tweede seizoen. Deze bestelling brengt het eerste seizoen op twintig afleveringen, wat geldt als een volledig seizoen. De serie S.W.A.T. (2017) ging op 2 november 2017 in première en is op dit moment goed voor 10,4 miljoen kijkers gemiddeld. Op 23 november zal aflevering vier worden uitgezonden bij CBS.En als laatst het ontslag van Charlie Rose. De bekende presentator en journalist - een journalistiek-icoon in Amerika - is per direct op non-actief gezet vanwege beschuldiging door acht vrouwen van seksuele intimidatie. Rose, onder andere bekend van 60 minutes, heeft direct zijn excuses aangeboden voor zijn onbehoorlijke gedrag, maar zegt er wel bij dat niet alle beschuldigingen kloppen. 'Het is van essentieel belang dat deze vrouwen weten dat ik ze heb gehoord', aldus Rose. “En dat ik mijn oprechte excuses aanbied voor mijn onbehoorlijke gedrag. Ik schaam mij dood.”

Wat denk jij van het volledige seizoen van S.W.A.T. (2017)? Denk jij dat 9JKL nog te redden is?


Embed from Getty ImagesCharlie Rose
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
21 nov 2017 16:02 -
Leuk voor Shemar Moore dat S.W.A.T. extra afleveringen krijgt en waarschijnlijk ook nog vernieuwd zal worden. Top acteur en absoluut een gemis bij Criminal Minds.
Ik heb wel een vraagje over de kijkcijfers. Waar kan je zien dat de serie gemiddeld 10+ miljoen kijkers heeft? Als ik de ratings van The Nielsen Company naloop zie ik dat de afleveringen gemiddeld 6 miljoen kijkers trekt.
Reageer
avatar_Roeman
21 nov 2017 16:40
Dat klopt, maar deze cijfers zijn +3 dagen uitgesteld kijken. Ben het vergeten erbij te zetten.
Reageer
avatar_JanWillemK
21 nov 2017 17:18
Ok, duidelijk! Dank u :)
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00