Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op kaarten voor de talkshow Hilarious! bij Beeld en Geluid te Hilversum

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op kaarten voor de talkshow Hilarious! We geven vijf maal twee kaarten weg. Doe mee en maak kans op deze kaarten!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Op zondag 12 mei van 14.00 – 15.30 uur is er in Beeld en Geluid in Hilversum een talkshow met als titel Hilarious! Deze gaat over het succes van Britse humor op de Nederlandse televisie.

De Nederlandse televisiekijker is decennialang vermaakt met remakes van Britse komedieseries. Britse tv-kenner en mediajournalist Patrick Bremmers houdt de grappigste, meest curieuze, opvallendste en soms wat minder geslaagde Nederlandse remakes van Britse comedy-klassiekers tegen het licht en laat een groot aantal bijzondere (en natuurlijk hilarische!) fragmenten zien.

Verwacht bijvoorbeeld fragmenten uit: Zonder Ernst (After Henry), Stiefbeen en Zoon (Steptoe & Son), Sorry Minister, Zie ze Vliegen (Come Fly With Me), Dit Was Het Nieuws (Have I Got News for You), Kees & Co (2point4 children) en In voor- en tegenspoed (In sickness and in health).Samen met dramaturg Ger Apeldoorn, die veel van de series bewerkte voor de Nederlandse markt, bespreekt Patrick Bremmers de kracht van deze Britse formats en de invloed van Britse satire op Nederlandse komediemakers, cabaretiers en andere humoristen.

Kijk hier voor meer informatie over de talkshow en Beeld en Geluid.

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De talkshow gaat in de remakes die er gemaakt zijn in Nederland van Britse komedieseries. Van welke serie is géén Nederlandse televisieserie remake gemaakt?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00
De Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) van Freeform brengt het verhaal over de stad Bristol Cove, die geobsedeerd is door zeemeerminnen die volgens een legende in een oud huis woonden.
Gisteren, 10:00
Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.
Gisteren, 09:00
Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
zaterdag, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
zaterdag, 13:00