Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op kaarten voor de talkshow Hilarious! bij Beeld en Geluid te Hilversum

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op kaarten voor de talkshow Hilarious! We geven vijf maal twee kaarten weg. Doe mee en maak kans op deze kaarten!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Op zondag 12 mei van 14.00 – 15.30 uur is er in Beeld en Geluid in Hilversum een talkshow met als titel Hilarious! Deze gaat over het succes van Britse humor op de Nederlandse televisie.

De Nederlandse televisiekijker is decennialang vermaakt met remakes van Britse komedieseries. Britse tv-kenner en mediajournalist Patrick Bremmers houdt de grappigste, meest curieuze, opvallendste en soms wat minder geslaagde Nederlandse remakes van Britse comedy-klassiekers tegen het licht en laat een groot aantal bijzondere (en natuurlijk hilarische!) fragmenten zien.

Verwacht bijvoorbeeld fragmenten uit: Zonder Ernst (After Henry), Stiefbeen en Zoon (Steptoe & Son), Sorry Minister, Zie ze Vliegen (Come Fly With Me), Dit Was Het Nieuws (Have I Got News for You), Kees & Co (2point4 children) en In voor- en tegenspoed (In sickness and in health).Samen met dramaturg Ger Apeldoorn, die veel van de series bewerkte voor de Nederlandse markt, bespreekt Patrick Bremmers de kracht van deze Britse formats en de invloed van Britse satire op Nederlandse komediemakers, cabaretiers en andere humoristen.

Kijk hier voor meer informatie over de talkshow en Beeld en Geluid.

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De talkshow gaat in de remakes die er gemaakt zijn in Nederland van Britse komedieseries. Van welke serie is géén Nederlandse televisieserie remake gemaakt?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
De EPIX-serie Perpetual Grace, LTD zal in april te zien zijn in Nederland bij FOX.
Vandaag, 10:00
NBC heeft het groene licht gegeven aan een spin-off met Christopher Meloni die weer in de huid kruipt van Elliot Stabler.
Vandaag, 09:00