Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Maak kans op kaartjes voor Preview Night Heroes Dutch Comic Con 2024

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op kaartjes voor Preview Night Heroes Dutch Comic Con 2024. We geven 2 x 2 kaartjes weg. Doe mee en maak kans op dit event!
Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Voor het eerst opent Heroes Dutch Comic Con niet alleen de deuren op zaterdag en zondag, maar ook op vrijdagavond. Op deze exclusieve avond krijgt een selecte groep Heroes Dutch Comic Con fans de kans om te genieten van een exclusief programma dat niet wordt aangeboden op de zaterdag en zondag. Zo mogen zij plaatsnemen bij bijzondere panels, deelnemen aan unieke masterclasses en als allereerste snuffelen bij leuke stands. De gebroeders Phelps zijn dus alleen op vrijdagavond aanwezig, niet de rest van het weekend.

De organisatie liet weten dat de online comedyshow The Hillywood Show het gehele weekend aanwezig is. Met 1.8 miljoen abonnees op hun YouTube-kanaal vermaken zussen Hilly en Hannah Hinti hun publiek met grappige parodieën van de grootste films en series. Bezoekers kunnen tijdens de preview night als allereersten hun vragen stellen aan de twee tijdens een Q&A op het hoofdpodium. The Hillywood Show is aanwezig op vrijdagavond, zaterdag en zondag om handtekeningen te zetten en op de foto te gaan met fans.

De makers van de gloednieuwe film Superkrachten voor je hoofd komen langs voor een speciaal panel én masterclass. Zo vertellen Wouter de Jong, Dylan Haegens en Marit Haegens-Brugman niet alleen wat er nodig is om een film tot leven te brengen, maar beantwoorden zij ook vragen van fans en laten zij exclusieve eerste beelden zien. De film, waarvoor meerdere scènes zijn opgenomen tijdens de afgelopen wintereditie van Heroes Dutch Comic Con, verschijnt op 10 juli in de bioscoop. Zorg dat je hierbij aanwezig bent en ontvang een exclusieve gesigneerde poster.

Voor comic en gameliefhebbers is er veel te beleven! Joanne Starer presenteert haar boek, Total Suplex of the Heart, voor het eerst aan de wereld op het hoofdpodium. In de Cozy Corner gaat Andrew Wildman aan de slag met een live drawing van een Transformers artwork en neemt Yancey Labat bezoekers mee in het tekenproces van de officiële Heroes Dutch Comic Con poster. Wie alles wil weten over Dungeons & Dragons kan hier ook zijn hart ophalen; tijdens het panel van GlassStaff kunnen bezoekers met elkaar battlen om mooie prijzen te winnen en vertellen zij hoe je de beste Dungeon Master wordt!

Mis het niet!
Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Een entreeticket voor de exclusieve preview night kost €12,95 en is verkrijgbaar via de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Voor het eerst opent Heroes Dutch Comic Con de deuren op vrijdagavond. James en Oliver Phelps zijn dan te zien op het hoofdpodium, welke personages speelde zij in Harry Potter?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten