Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Modern Family verschijnt begin volgend jaar op Netflix

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.

Afgelopen mei verschenen seizoen 1 tot en met 8 weer op Netflix, daarnaast werden eind mei ook het negende en tiende seizoen toegevoegd aan het aanbod. Dan blijft er nog een seizoen over. Het elfde seizoen waarmee de serie dit jaar tot een einde is gekomen zal 1 januari verschijnen bij Netflix.


Modern Family volgt het gezin van Jay Pritchett (Ed O'Neill, Married... with Children). Zijn dochter Claire Dunphy (Julie Bowen, Boston Legal) en zijn zoon Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson, The Class) hebben beide al hun eigen gezin.
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00