Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Negende en tiende seizoen Modern Family verschijnen eind mei op Netflix

Het negende en tiende seizoen van Modern Family verschijnen eind mei op Netflix, de eerdere acht seizoenen nu al te bekijken bij de streamingdienst.

Modern Family eindigde dit jaar met een elfde seizoen, maar ABC Entertainment president Karey Burke sprak vorig jaar al wel over een eventuele spin-off van de Amerikaanse komedieserie. Modern Family ging in 2009 in première. De eerste acht seizoenen zijn nu weer te bekijken op Netflix en het negende en tiende seizoen van de ABC-serie verschijnen 24 mei bij de streamingdienst.


Modern Family volgt het gezin van Jay Pritchett (Ed O'Neill, Married... with Children). Zijn dochter Claire Dunphy (Julie Bowen, Boston Legal) en zijn zoon Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson, The Class) hebben beide al hun eigen gezin. Claire is een echte huisvrouw en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd. Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een puberende zoon.


Modern Family
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1