Missing (2017)

7.2 / 10
45 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Missing (2017)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Missing (2017). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Missing (2017)
Bogesund is een afgelegen plaatsje midden in de Zweedse Bijbelgordel. Zoals in de meeste dorpen valt er weinig te beleven... tot er wel iets gebeurt. Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden en even later verdwijnt een meisje. Bogesund wordt langzaam wakker. Maya Silver, terug in Bogesund vanwege familieproblemen, krijgt de leiding van het rechercheteam. We volgen het onderzoek stap voor stap. De dorpsbewoners worden steeds onrustiger als lang verborgen geheimen worden onthuld. Kerk en religie blijken daarbij een grote rol te spelen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Entertainment One
Hoofdrolspelers: Helena Bergström, Johan H:son Kjellgren, Mattias Nordkvist, Johan Widerberg, Julia Dufvenius, Samuel Fröler en Molly Nutley
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 februari 2018
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Missing (2017):

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van de Zweedse serie The Missing (2017). Saknad is dan ook de Zweedse titel maar hoe vertaal je bijbelgordel in het Zweeds?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01