Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op het eerste seizoen van Mellem Oss (Between Us)

Maak kans op het eerste seizoen van Mellem Oss (Between Us)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Mellem Oss (Between Us). We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

Mellem Oss (Between Us)
In het dagelijks leven is het makkelijk om de liefde uit het oog te verliezen. Between Us (Melomm Oss) is een warme dramedy over twee koppels en vertrouwen in relaties. Hoewel iedereen goede bedoelingen heeft, is een leugentje om bestwil al snel gemaakt. Relaties met een lach en een traan, voor iedereen zeer herkenbaar. We ontmoeten de twee koppels voor het eerst op een trouwfeest. Merete en Joachim, twaalf jaar getrouwd, zijn zopas verhuisd naar Kopenhagen en zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Merete richt samen met haar beste vriendin Nanna een start-up op. Nanna is drie jaar samen met haar vriend Kasper. Ze willen een gezin starten, een grote stap voor Nanna die altijd single was. Beide stellen lijken erg verliefd, maar dat gaat al gauw veranderen…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Deens/Noors
Acteurs: Nicolai Cleve Broch, Lars Brygmann, Agnes Kittelsen, Johannes Nymark en Lærke Winther.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 17 juli 2020
Consumentenadviesprijs: € 23,95

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Mellem Oss (Between Us):


In Mellem Oss speelt Nicolai Cleve Broch de rol van Joachim. Maar in welke andere hoedanigheid speelde hij in een rol in deze serie?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten