Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Marvel's The Defenders krijgt geen tweede seizoen

Zoals verwacht heeft Netflix de serie Marvel's The Defenders na één seizoen gecanceld.

Jeph Loeb, de vice president van Marvel, heeft officieel bevestigd dat een tweede seizoen van Marvel's The Defenders "niet in de plannen ligt". Op 11 maart meldde MijnSerie al dat er weinig kans was op een tweede seizoen.

Marvel's The Defenders is ook altijd gepresenteerd als miniserie, dus vanaf het begin leek er weinig kans op een vervolgseizoen.

De serie moest het sluitstuk vormen van de nu nog lopende samenwerking tussen Marvel en Netflix. Voor Marvel's The Defenders hadden de partijen al samengewerkt met Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Marvel's Iron Fist. In Marvel's The Defenders namen deze superhelden het samen op tegen een gezamenlijke vijand.
Vorige aflevering
The Defenders
The Defenders
01x08
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
08 jun 2018 13:46 -
The Defenders is een mini-serie. Dat was al vanaf het begin bekend gemaakt. Ook op Wikipedia, IMDB en vele andere sites werd het altijd al een miniserie genoemd. De samenwerking tussen Marvel en Netflix loopt ook gewoon nog door voor de huidige Marvel series, waar gewoon nog nieuwe seizoenen voor geproduceerd gaan worden door Marvel. Er komen alleen geen nieuwe Marvel titels naar Netflix. Of die uiteindelijk ook overgaan naar hun eigen streaming dienst is nog helemaal niet bekend. Jeph Loeb is trouwens vice president van Marvel Television. Dan Buckley is "de baas" president van Marvel Television.
Reageer
avatar_Mandy1966
08 jun 2018 14:07
Het bericht is inmiddels aangepast door de schrijver. Bedankt voor je oplettendheid.
Reageer
The Defenders