Marcella

7.8 / 10
46 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor derde seizoen van Marcella op Netflix

Na twee jaar wachten komen we er eindelijk achter hoe het verder gaat met Marcella. In juni komt het derde seizoen naar Netflix.

Na twee jaar wachten komt er een nieuw seizoen van Marcella. De Britse misdaadserie kende een explosief einde van seizoen twee, waardoor de kijker met veel vragen achterbleef. Daar komt dan nu eindelijk antwoord op. Het eerste seizoen met Anna Friel als Marcella debuteerde in 2016. De serie werd uitgezonden door ITV en de Britse zender bracht twee jaar later het tweede seizoen. In de herfst van 2018 werd een derde seizoen aangekondigd, alleen bleef het daarna lang stil. Dit voorjaar zouden de nieuwe afleveringen op ITV moeten verschijnen, maar vooralsnog zijn ze daar niet verschenen. Daarom debuteert het derde seizoen nu op Netflix. Op 14 juni komen de acht afleveringen naar de streamingdienst.Marcella Backland, een voormalig rechercheur, keert terug naar haar werk wanneer een aantal moorden gebeuren met dezelfde werkwijze als de seriemoordenaar die zij tien jaar geleden onderzocht. Kan zij, terwijl haar persoonlijke leven in duigen valt, voorkomen dat werk en persoonlijk leven door elkaar gaan lopen? En zal ze uiteindelijk de moordenaar pakken? Niets is wat het lijkt in een drama waar elk karakter een slachtoffer of getuige kan zijn, of zelfs een verdachte...
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2