Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor derde seizoen van Marcella op Netflix

Premièredatum voor derde seizoen van Marcella op Netflix

Na twee jaar wachten komen we er eindelijk achter hoe het verder gaat met Marcella. In juni komt het derde seizoen naar Netflix.
Na twee jaar wachten komt er een nieuw seizoen van Marcella. De Britse misdaadserie kende een explosief einde van seizoen twee, waardoor de kijker met veel vragen achterbleef. Daar komt dan nu eindelijk antwoord op. Het eerste seizoen met Anna Friel als Marcella debuteerde in 2016. De serie werd uitgezonden door ITV en de Britse zender bracht twee jaar later het tweede seizoen. In de herfst van 2018 werd een derde seizoen aangekondigd, alleen bleef het daarna lang stil. Dit voorjaar zouden de nieuwe afleveringen op ITV moeten verschijnen, maar vooralsnog zijn ze daar niet verschenen. Daarom debuteert het derde seizoen nu op Netflix. Op 14 juni komen de acht afleveringen naar de streamingdienst.



Marcella Backland, een voormalig rechercheur, keert terug naar haar werk wanneer een aantal moorden gebeuren met dezelfde werkwijze als de seriemoordenaar die zij tien jaar geleden onderzocht. Kan zij, terwijl haar persoonlijke leven in duigen valt, voorkomen dat werk en persoonlijk leven door elkaar gaan lopen? En zal ze uiteindelijk de moordenaar pakken? Niets is wat het lijkt in een drama waar elk karakter een slachtoffer of getuige kan zijn, of zelfs een verdachte...
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten