Mag ik u kussen? (NL)

7.7 / 10
25 min
Comedy, Spelprogramma
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/17afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkAVRO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20112012 (Beëindigd)
Netwerk:AVRO
Mag ik u kussen? (NL) is een Nederlandse komedieserie van de zender AVRO. De serie ging in première op 25 september 2011.

Mag ik u kussen? is een Nederlandse humoristische 'datingshow' gebaseerd op het gelijknamige programma van de Vlaamse zender Canvas. Drie komedianten, twee Nederlandse en één Vlaamse, binden de strijd met elkaar aan om de gunsten van een bekende Nederlander, in de regel een vrouw. Het spel bestaat uit verschillende rondes, en na elke ronde deelt de vrouw in het geheim punten uit aan de comedians. Na de ronde 'Het vragenvuur' wordt onthuld welke van de drie deelnemers de minste punten heeft. Deze deelnemer is de zogeheten 'loser' en valt af. De overige twee komedianten nemen het nog één keer tegen elkaar op, waarna de vrouw bekend maakt wie het wat haar betreft het best heeft gedaan en dus de winnaar is. Deze winnaar mag aan het eind van het programma de vrouw kussen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mag ik u kussen? (NL).