Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in vervolg komedieserie Lizzie McGuire

Meer bekend over acteurs in vervolg komedieserie Lizzie McGuire

Lizzie McGuire is een Amerikaanse komedieserie van Disney Channel. Tussen 2001 en 2004 zijn er twee seizoenen verschenen met in totaal 65 afleveringen.
Lizzie McGuire gaat over een meisje, Lizzie (Hilary Duff), dat moet zien te overleven op Middle School. Er is ook een animatie-Lizzie in de serie verwerkt, Lizzies alter ego, die laat zien wat Lizzie denkt, maar niet durft te zeggen. Het streamingplatform Disney+ werkt nu aan een vervolg van de serie Lizzie McGuire. De originele castleden Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas zullen hun rol als Jo, Sam en Matt McGuire opnieuw spelen in de vervolgserie, zo heeft Disney bekend gemaakt. Ook Hilary Duff keert terug als Lizzie, vijftien jaar na de laatste opnamen.


Hilary Duff

Het vervolg van de serie wordt opnieuw gerealiseerd door Terri Minsky. Het nieuwe verhaal gaat verder als Lizzie McGuire op het punt staat 30 jaar te worden. Ze lijkt het allemaal te hebben - haar droombaan als assistent van een chique decorateur in New York City, haar droomjongen en een pittoresk appartement in Brooklyn - maar dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Met een beetje hulp van haar vrienden, haar liefhebbende familie en haar 13-jarige alter-ego in geanimeerde vorm, navigeert Lizzie door de ups en downs van de volwassenheid.

De opnamen gaan op korte termijn van start en Disney+ heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten