Lizzie McGuire

7.5 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in vervolg komedieserie Lizzie McGuire

Lizzie McGuire is een Amerikaanse komedieserie van Disney Channel. Tussen 2001 en 2004 zijn er twee seizoenen verschenen met in totaal 65 afleveringen.

Lizzie McGuire gaat over een meisje, Lizzie (Hilary Duff), dat moet zien te overleven op Middle School. Er is ook een animatie-Lizzie in de serie verwerkt, Lizzies alter ego, die laat zien wat Lizzie denkt, maar niet durft te zeggen. Het streamingplatform Disney+ werkt nu aan een vervolg van de serie Lizzie McGuire. De originele castleden Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas zullen hun rol als Jo, Sam en Matt McGuire opnieuw spelen in de vervolgserie, zo heeft Disney bekend gemaakt. Ook Hilary Duff keert terug als Lizzie, vijftien jaar na de laatste opnamen.


Hilary Duff

Het vervolg van de serie wordt opnieuw gerealiseerd door Terri Minsky. Het nieuwe verhaal gaat verder als Lizzie McGuire op het punt staat 30 jaar te worden. Ze lijkt het allemaal te hebben - haar droombaan als assistent van een chique decorateur in New York City, haar droomjongen en een pittoresk appartement in Brooklyn - maar dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Met een beetje hulp van haar vrienden, haar liefhebbende familie en haar 13-jarige alter-ego in geanimeerde vorm, navigeert Lizzie door de ups en downs van de volwassenheid.

De opnamen gaan op korte termijn van start en Disney+ heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Vorige aflevering
Magic Train
Magic Train
02x34
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2