Les Disparus de la Forêt Noire

7.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkLa Une
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:La Une
Les Disparus de la Forêt Noire is een Belgisch-Franse misdaadserie van de zender La Une / TF1. De serie ging in première op 27 november 2022.

De serie draait om een ​​massagraf met een dozijn lichamen gevonden in het Zwarte Woud nabij een Frans-Duitse militaire basis. De vergeetachtige onderzoeksrechter Camille Hartmann, die lijdt aan gedeeltelijk geheugenverlies veroorzaakt door hersenoedeem (veroorzaakt door een auto-ongeluk), heeft een pauze in haar carrière en wordt gevolgd door Dr. Eva Stein. Camille is ervan overtuigd dat haar ongeluk iets te maken heeft met het incident met het massagraf en roept de hulp in van de jonge Duitse inspecteur Éric Maes en kapitein Franz Agerland van de Karlsruher Criminal Brigade.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Les Disparus de la Forêt Noire.

Vergelijkbare series

Les Disparus de la Forêt Noire