Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

La Casa de Papel krijgt derde seizoen

Het tweede seizoen van La Casa de Papel verschijnt pas op 19 juli op Netflix, maar inmiddels is ook al bevestigd dat er een derde seizoen van de serie verschijnt.

De maker Álex Pina bevestigde dit donderdag tijdens een evenement in Madrid. De opnames van de serie zijn verlengd tot en met augustus om gelijk een nieuw seizoen te kunnen draaien. Waar het verhaal van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel om draait is nog niet bekendgemaakt, omdat de makers nog niets over het verloop van het tweede seizoen willen verklappen.

De eerste seizoen (door Netflix opgesplitst in twee delen) draait om het personage El Profesor die met een bende de grootste geldroof in de geschiedenis van Spanje gedaan probeert te krijgen. De serie, die in Engelstalige landen bekendstaat als Money Heist, won in 2018 al een Emmy voor de beste dramaserie. Hieronder de trailer van het tweede seizoen, door Netflix 'Deel 3' genoemd.

Hier wordt uitgelegd hoe het zit met het eerste seizoen van de serie en waarom het op Netflix al twee seizoenen/delen heeft.

Video on youtube
Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
La Casa de Papel