KonoSuba - God's Blessing on This Wonderful World!!

8.2 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.2 / 10
3seizoenen/21afleveringen/2016 - heden
NetwerkTokyo MX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2016 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
KonoSuba - God's Blessing on This Wonderful World!! is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 14 januari 2016.

Het leven van Satou Kazuma, een Hikikomori (A Shut-In) en die-hard fan van games, anime en manga, kwamen al heel snel een einde als gevolg van een verkeersongeval ... Het moest, maar toen hij wakker werd, een mooi meisje, die zichzelf een godin genoemd werd voor zijn ogen. 'Hé, ik heb iets leuk voor je. Wil je naar een andere wereld? Je kunt maar één ding naar keuze mee te nemen met je mee. " "... Dan zal ik je mee." Vanaf hier, zal het grote avontuur van de onderwerping van de Demon koning beginnen voor de gereïncarneerde Kazuma ... Althans, dat zou je denken, maar het is de arbeidsmarkt voor het verkrijgen van voedsel, kleding en onderdak die begint! Ondanks Kazuma willen in vrede te leven, de godin houdt problemen veroorzaakt ene na de andere, en uiteindelijk, ze trekken de aandacht van het leger van de Demon King's
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie KonoSuba - God's Blessing on This Wonderful World!!.

Vergelijkbare series

KonoSuba - God's Blessing on This Wonderful World!!