Delen op social media

Kattenoog - Het geheim van de griezelclub

8,7
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Looptijd:2015 - ..
Duur:
Netwerk:RTL 8
Kattenoog - Het geheim van de griezelclub is een Nederlandse kinderserie van de zender RTL 8. De serie ging in première op 5 oktober 2015.

Kattenoog, een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie, waarvoor de Griezelclub in het leven werd geroepen. Hun taak is duidelijk: het dorp en de inwoners beschermen voor heksen, vampiers, weerwolven en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt op het Kattenoog-eiland. Dat verloopt alleen niet zonder slag of stoot…

De Kattenoog-legende houdt ondertussen Max, dé ster van het online griezelkanaal BOE tv, bezig. Samen met zijn cameraman Boris en gloednieuwe co-host Daphne trekt hij naar het mysterieuze dorpje om het geheim van de magische steen te ontrafelen… Is de legende waar of niet waar?

Acteurs

Nieuws (0)

Er zijn nog geen nieuwsberichten van Kattenoog - Het geheim van de griezelclub

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
01x48
9 december 2015
01x49
10 december 2015
01x50
11 december 2015
Seizoen 1
0/50

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (0)

Nog geen video's aanwezig

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.