Kattenoog - Het geheim van de griezelclub

8.3 / 10
11 min
Mysterie, Avontuur, Kinder
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/50afleveringen/2015 - heden
NetwerkRTL 8
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:11 min2015 - heden
Netwerk:RTL 8
Kattenoog - Het geheim van de griezelclub is een Nederlandse kinderserie van de zender RTL 8. De serie ging in première op 5 oktober 2015.

Kattenoog, een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie, waarvoor de Griezelclub in het leven werd geroepen. Hun taak is duidelijk: het dorp en de inwoners beschermen voor heksen, vampiers, weerwolven en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt op het Kattenoog-eiland. Dat verloopt alleen niet zonder slag of stoot…

De Kattenoog-legende houdt ondertussen Max, dé ster van het online griezelkanaal BOE tv, bezig. Samen met zijn cameraman Boris en gloednieuwe co-host Daphne trekt hij naar het mysterieuze dorpje om het geheim van de magische steen te ontrafelen… Is de legende waar of niet waar?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 50

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kattenoog - Het geheim van de griezelclub.

Vergelijkbare series