Kaguya-sama: Love is War

8,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
3seizoenen/37afleveringen/2019 - 2023 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192023 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Netflix
Kaguya-sama: Love is War is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 12 januari 2019.

Beschouwd als een genie door de hoogste punten te hebben in het land, Miyuki Shirogane leidt de prestigieuze Shuchiin Academy's leerlingen raad als de president, samen werkend met de mooie en rijke onder president Kaguya Shinomiya. The twee zijn vaak gezien als de perfecte koppel door studenten ook al zijn ze niet in een romantische relatie.

Maar, de waarheid is dat achter zo veel tijd te spenderen met elkaar, hebben de twee voor elkaar gevoelens gekregen, maar jammer genoeg, geen beide wilt het toegeven, sinds dat een teken zou zijn van zwakte. Met hun trots als elite studenten op de lijn, Miyuki en Kaguya beginnen op een missie om te zorgen dat de persoon bekent over verliefd te zijn op elkaar. Door hun dagelijkse routines, de liefdes oorlog begint!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kaguya-sama: Love is War.
Kaguya-sama: Love is War