House Of Fools

6.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC Two
House Of Fools is een Engelse komedieserie van de zender BBC Two. De serie ging in première in 2014.

Speelt zich af in het huis van Bob Mortimer. Elke aflevering zien wij een gefrustreerde Bob door alle bezoekers en gasten die constant over de vloer komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie House Of Fools.

Nieuws (5)

DC Universe, SyFy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
29 apr 2019
Het einde van de zomer is nabij en dat betekent dat heel wat zenders in herfstmodus gaan en er nieuwe programma’s opgestart worden. De Vlaamse SBS-zenders starten deze week al met hun najaarprogramma’s. Aan de...
29 aug 2017
De zenders in Vlaanderen beginnen langzaam maar zeker aan hun lenteoffensief, dat echter pas volgende week echt gaat losbarsten. Toch staan er de komende dagen al enkele serielekkernijen op het programma die wel wat...
4 apr 2017