Hollywood Medium With Tyler Henry

8.3 / 10
43 min
Special Interest, Reality
Volg deze serie
8.3 / 10
4seizoenen/49afleveringen/2016 - heden
NetwerkE!
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2016 - heden
Netwerk:E!
Hollywood Medium With Tyler Henry is een Amerikaanse realityserie van de zender E!. De serie ging in première op 28 december 2015.

HOLLYWOOD MEDIUM is een uur reality serie die volgt 20-jarige Tyler Henry, de wereld van deze zelfverklaarde helderziende medium verkennen als balanceert hij zijn unieke vaardigheden met het proberen om een gewone jonge volwassene. Voorheen van een kleine stad en nu woonachtig in de City of Angels, is Tyler snel uitgegroeid tot een van de beste mediums van Hollywood, waardoor berichten van de hemel en diepgaande visie op de huidige sterren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 21
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hollywood Medium With Tyler Henry.

Nieuws (2)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 19 tot en met 25 februari 2018 voor je op een rijtje gezet. Weetjes Stranger...
26 feb 2018
Weekoverzicht van 8 tot en met 14 mei. * Weetjes: -Na zes seizoenen zijn er eindelijk echte concrete plannen voor een filmversie van de Britse serie Downton Abbey. In september zouden de opnames van start gaan. Het...
15 mei 2017
2