Hassel (2017)

7.3 / 10
45 min
Actie, Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Hassel

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hassel (2017). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Hassel (2017)
Hassel (2017) is een realistische, genuanceerde en compromisloze 10-delige serie rond detective Roland Hassel, tevens het hoofdpersonage in de boeken van Olov Svedelid, bij ons onbekend, razendpopulair in Zweden
De serie volgt Hassel en zijn collega's in de strijd tegen de groeiende stroom van criminaliteit in Stockholm. Wanneer Hassels baas en mentor op klaarlichte dag op brute wijze wordt vermood, raakt Hassel verzeild in een meedogenloze wereld van macht, geld en corruptie - een grijze zone waarin alles verband houdt met elkaar en waarin niets is wat het lijkt.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Acteurs: Ola Rapace, Aliette Opheim, Wilma Liden, Shanti Roney, Ana Gil en Nanna Blondell
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 november 2017
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Hassel (2017):

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Hassel. Op boeken van welke schrijver is deze serie gebaseerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00