Harrow

8,0 / 10
52 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Er komt een derde seizoen van Harrow

Harrow, de serie die in America bij Hulu te zien is, is vernieuwd met een derde seizoen en Ioan Gruffudd zal in de regiestoel gaan zitten.

Harrow, de serie van het Australische ABC1, heeft een order voor een derde seizoen gekregen. De misdaadserie met Gruffudd (Forever) in de hoofdrol als Dr. Daniel Harrow. Harrow is een forensisch patholoog en doet er alles aan om de slachtoffers van misdrijven een stem te geven en lost zelfs de meest moeilijke zaken op. In het derde seizoen zal Gruffudd ook de regie in handen gaan nemen.Het plot van het derde seizoen luidt als volgt: 'In het derde seizoen verschijnt een jonge man die beweert de zoon van Harrow te zijn. Als deze jongeman dood wordt gevonden is iedereen verbijsterd met inbegrip van Harrow. Maar is de dode jongeman echt de zoon van Harrow? Terwijl hij onvermoeibaar de waarheid nastreeft in een groot aantal dwingende episodische gevallen, wordt Harrow ook gedreven om het mysterie van zijn zogenaamd dode zoon te ontrafelen en raakt hij verstrikt in een gevaarlijke criminele onderwereld. Maar wanneer degenen die het dichtst bij Harrow staan worden bedreigd, zal hij voor een onmogelijke keuze staan. Hoe ver gaat Harrow om de mensen van wie hij houdt te redden?'

De cast met onder anderen Jolene Anderson, Damien Garvey, Darren Gilshenan, Ella Newton, Hunter Page-Lochard en Faustina Agolley zal terugkeren voor het nieuwe seizoen dat in Brisbane opgenomen zal worden. Wanneer het derde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Ab Initio
Ab Initio
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Harrow