We zullen meer van Isabella zien in het komende vierde seizoen van Freeform 's Good Trouble. Priscilla Quintana, die terugkeerde als het personage in het tweede en derde seizoen, is gepromoveerd tot regulier castlid in seizoen vier.



Ook Bryan Craig (Grand Hotel (US)) en Booboo Stewart (Paradise City (2020)) hebben een terugkerende rol gekregen. Freeform gaat de eerste helft van seizoen vier vanaf woensdag 9 maart om 22.00 uur uitzenden. De volgende dag is de aflevering te zien op Hulu.

Good Trouble, gecreëerd door Joanna Johnson, Peter Paige en Bradley Bredeweg, volgt de bewoners van The Coterie in het centrum van Los Angeles terwijl ze carrière, liefde en de groeipijnen van de twintiger combineren op een moment in je leven waar je vrienden je familie zijn. Quintan's Isabella is een inwoner van de Coterie en moeder van Gael's ongeboren baby. Craig speelt Joaquin, een onafhankelijke onderzoeksjournalist met een mysterieuze achtergrond. Stewart keert terug als Luca, een niet-gehuisveste man waar Joaquin een verhaal over doet en bevriend raakt. In de serie spelen ook Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Emma Hunton, Sherry Cola, Zuri Adele, Beau Mirchoff en Josh Pence een rol.