Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FBI: International cast Colin Donnell in laatste twee afleveringen van huidig seizoen

Voormalig Chicago Med-acteur Colin Donnell is gecast in een gastrol in de laatste twee afleveringen van het derde seizoen van FBI: International.

Donnells personage wordt nog niet onthuld, maar zijn introductie in de serie volgt op het vertrek van origineel castlid Luke Kleintank. Zoals vorige week bekend werd, wordt Kleintanks laatste aflevering als Scott Forrester, hoofd van het FBI-vliegteam, op dinsdag 7 mei uitgezonden.Donnell (foto) zal te zien zijn in de voorlaatste aflevering op dinsdag 14 mei en de seizoensfinale op 21 mei. Daarnaast zal ook Teri Polo in de laatste twee afleveringen verschijnen.

Kleintank werd in juli 2021 gecast als een van de hoofdrolspelers in FBI: International, de derde serie in de FBI-dramafranchise van Dick Wolf. Het drama volgt de elite-agenten van het International Fly Team van het Federal Bureau of Investigation, dat zijn hoofdkwartier heeft in Boedapest.

CBS heeft eerder deze maand de hele FBI-franchise vernieuwd met extra seizoenen: FBI: International voor seizoen vier, FBI: Most Wanted voor seizoen zes en FBI voor nog eens drie seizoenen tot en met 2027.

Dick Wolf, Matt Olmstead, Michael Katleman, Ernesto Alcalde, Arthur W. Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten van FBI: International. De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met CBS Studios.

Donnell speelde vier seizoenen lang Connor Rhodes in Chicago Med en stopte in 2019. Ook had hij een vaste rol in het eerste seizoen de CW-superheldenserie Arrow en een terugkerende rol in The Affair van Showtime.
Vorige aflevering
Tuxhorn
Tuxhorn
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
FBI: International