George Gently

8.2 / 10
90 min
Drama, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen George Gently vanaf 20 juni op NPO 2

George Gently is een Britse detectiveserie van de zender BBC. Op NPO 2 is in het kader van de detectivemaand vanaf 20 juni het zevende seizoen te volgen.

George Gently is een Scotland Yard-detective van het oude stempel die vrede zoekt met het feit dat de grens tussen politieagenten en criminelen steeds vager geworden is. Nadat zijn vrouw (een Italiaanse) in Londen is vermoord vertrekt Gently naar zijn nieuwe standplaats in Northumberland. De verhalen spelen zich af in 1964, het begin van de seksuele revolutie. Ook het druggebruik is dan toegenomen. George Gently gaat in Northumberland samenwerken met de jonge detective Sergeant Bacchus.De politieserie is gebaseerd op de boeken van Alan Hunter en speelt zich af in de jaren zestig. Martin Shaw geeft gestalte aan George Gently. In de eerste aflevering onderzoekt Gently de moord op een verkrachte vrouw en vindt hij een link met een aantal andere nooit opgeloste verkrachtingen. In de tweede aflevering ontdekt hij dat een zelfmoord mogelijk geen zelfmoord is. Aflevering drie draait om een man die mogelijk vermoord is door één van zijn beste vrienden en in de laatste aflevering belandt Gently tijdens een onderzoek naar een bankroof in de wereld van de skinheads. De afleveringen worden uitgezonden op 20, 21, 27 en 28 juni op NPO 2.
Vorige aflevering
Gently and the New Age
Gently and the New Age
08x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02